s

VMB Automation neemt Smits Besturingstechniek over

Post Date: 5 juli 2017

VMB Automation neemt Smits Besturingstechniek over

Met terugwerkende kracht neemt VMB Automation per 1 januari 2017 Smits Besturingstechniek uit Eersel over. 

“Met de overname kunnen we nog grondiger op de vraag van de klant inspelen,” vertelt eigenaar Arie Verhoeven van VMB Automation. “De bedrijven vertonen veel synergie en kunnen elkaar waar nodig is aanvullen en versterken. De klanten profiteren zo maximaal van de voordelen van meer continuïteit en kennis op het vlak van besturings- en informatietechnologie. Tezamen met de strategische ligging van de vestigingen in Eersel, Hendrik-Ido-Ambacht en Barneveld kunnen we de markt beter bedienen.”

Groei
Verhoeven geeft aan dat de overname mede tot stand is gekomen omdat beide bedrijven het punt bereikten om nieuwe stappen te maken. “Door samen te werken kunnen we groeien en meer diversiteit bieden. Omdat we de ervaring en bekwaamheid van onder meer de technische collega’s breder kunnen inzetten creëren we meer slagkracht. Smits Besturingstechniek is een bedrijf dat bij ons past, de samenwerking levert een mooie kruisbestuiving op waar onze klanten bij gebaat zijn.”

Soepele overdracht
Verhoeven spreekt zijn dank uit aan Ad Smits van Smits Besturingstechniek voor de soepele overdracht en zijn bewezen diensten. “De overname is in goede sfeer verlopen, alles is in goed overleg gegaan. Bovendien zal Ad Smits als adviseur aan Smits Besturingstechniek verbonden blijven. Onder zijn bezielende leiding is Smits Besturingstechniek uitgegroeid tot een goedlopend bedrijf dat hoogwaardige besturing aan verschillende sectoren levert. Daarnaast zijn we Frits Demenint van Adtractum uit Papendrecht en Rob Bierens van HoofdKantoor Brabant – Kantoor Eersel erkentelijk voor de prettige begeleiding tijdens het verkoopproces.” Tot slot benadrukt Verhoeven dat zowel medewerkers als relaties nagenoeg geen ongemakken van de overname zullen ondervinden.