s

Laat u verrassen tijdens het congres robotisering & digitalisering, inclusief kennisplein!

Post Date: 21 juli 2017

Laat u verrassen tijdens het congres robotisering & digitalisering, inclusief kennisplein!

VMB Automation is sponsor van het congres Robotisering & Digitalisering, wat door Port of BUSINESS wordt georganiseerd op dinsdag 5 september a.s. Aangezien wij dagelijks met deze onderwerpen bezig zijn en innovatie omarmen, dragen wij graag een steentje bij aan dit interessante evenement. Hopelijk samen met u, want met elkaar komen we verder. Graag nodigen wij al onze relaties, ook de klanten van het onlangs door ons overgenomen Smits Besturingstechniek, uit voor het congres. Ook het kennisplein is een bezoek waard. Daar verrassen wij u graag met een mooi voorbeeld van innovatie.

Er is meer dan voldoende gespreksstof over robotisering en digitalisering. Biedt robotisering veel kansen voor deze regio of is het een bedreiging? Welke vaart zal het allemaal daadwerkelijk lopen? Leiden we de jeugd op voor banen die er nu nog niet eens zijn? En loont het voor werkgevers om over te stappen op een digitale oplossing of zijn de kosten voor robotisering te hoog? We wisselen er graag met u van gedachte over.

Verschillende topsprekers zullen door middel van een panelgesprek ook dieper op de materie ingaan. Zowel de ethische, technische en sociale kant worden belicht. Een tipje van de sluier: David Knukkel, CEO RIMS (Robotica in Maintenance Strategies), Henk Grootveld, fondsmanager Rolinco en trendwatcher en Chris Verhoeven, Associate Professor TU Delft Robotics Institute, zullen spreken vanuit hun expertise. Verder heeft Professor Jeroen van den Hoven van de TU Delft -onder voorbehoud- aangegeven zijn medewerking te willen verlenen. Moderator is Cees Vingerling. Voorafgaande aan het congres heten wij u graag welkom op ons kennisplein vol innovaties. Zien wij u op 5 september?

 

Moderator:

Cees Vingerling

 

Sprekers:

Henk Grootveld, Fondsmanager Rolinco en trendwatcher

Ir. Dr. Chris Verhoeven, Associate Professor TU Delft Robotics Institute

David Knukkel, Robotica in Maintenance Strategies

Prof. Dr. Jeroen van den Hoven, Hoogleraar Ethiek en Techniek TU Delft

 

Henk Grootveld David Knukkel Chris Verhoeven Jeroen van den Hoven

 

Het programma is als volgt:

16.00 – 17.00 uur:
Inloop

17.00 – 18.15 uur:
Welkom en interessante ontmoetingen op het kennisplein met fingerfood en een drankje.

18.15 uur:
Congreszaal open

18:30 – 20:00 uur:
Congres

20.00 – 21.30 uur:
Gelegenheid tot netwerken op het kennisplein onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Locatie:
Theater Het Plein
Koningsplein 2
2981 EA Ridderkerk

Aanmelden is verplicht. U kunt zich aanmelden via de website van Port of BUSINESS of met de onderstaande knop. Vervolgens kunt de volgende coupon code gebruiken: vmb