s

VMB Automation neemt deel aan Empack 2018: Dé verpakkingsbeurs van Nederland

Empack 2018
Post Date: 28 februari 2018

VMB Automation neemt deel aan Empack 2018: Dé verpakkingsbeurs van Nederland

Bezoek ons tijdens de Empack 2018 in Utrecht, stand C222a.

Ontdek wat de toekomst van verpakken te bieden heeft op de Empack beurs in Utrecht. Op 10, 11 & 12 april keert Empack terug naar de Jaarbeurs in Utrecht.

De ontwikkelingen binnen de verpakkingsindustrie staan niet stil en volgen elkaar in rap tempo op. Innoveren is geen surrealisme, maar realiteit. Hoe bepaal je welke ontwikkelingen een hype of een daadwerkelijk succes zijn? Wij staan u graag te woord!

In een wereld die snel transformeert, wordt veranderen en vooruitkijken elke dag belangrijker. In de maakindustrie worden de verwachtingen van zowel consumenten als bedrijven groter. Lagere kosten, snellere levering, strengere voorschriften, flexibiliteit en continuïteit zijn slechts enkele voorbeelden van wat van fabrikanten wordt verwacht. Om dit te bereiken, moeten we een stap verder gaan in de automatisering van ons proces. Met Factory-MES kan deze stap eenvoudig, snel en met een zeer snel rendement op uw investering zijn. Om uw bedrijf en onze toepassing succesvol te maken, hebben wij een bewezen werkstrategie ontwikkeld om Factory MES te integreren in uw bedrijf. Omdat er meer voor nodig is dan technologie alleen.

Meer weten? Bezoek ons tijdens de Empack 2018 in Utrecht, stand C222a. Tot dan!

Registreer uw ticket via: http://www.easyfairs.com/nl/empack-utrecht-2018/empack-utrecht-2018/

www.vmbfactory.com