s

Evaluatie Stage Yannick

Evaluatie stage Yannick van den Arend
Post Date: 26 februari 2019

Evaluatie Stage Yannick

Mijn naam is Yannick van den Arend. In de periode van augustus 2018 tot februari 2019 heb ik stage gelopen bij VMB. Vanaf het begin voelde ik mij al welkom bij VMB. De gastvrije en collegiale sfeer tijdens de stageperiode was een groot voordeel.

Ze geven je het gevoel dat je daadwerkelijk deel uit maakt van het team.

Als je laat zien dat je zelfstandig kunt werken, geven ze je de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Ook kreeg ik de tijd om mijn stage-opdrachten uit te voeren en werd ik waar nodig hierin goed begeleid. Daarnaast is mij ook constructieve feedback gegeven zodat ik nog beter kan functioneren binnen een bedrijf.

De vele afdelingen binnen VMB geven je als stagiair de mogelijkheid om van de verschillende kanten van de techniek te proeven.

Zo heb ik bijvoorbeeld gewerkt in de werkplaats (paneelbouw), bij hardware engineering en bij software engineering. Mijn werkzaamheden varieerden van het opbouwen van een paneel tot het programmeren van een PLC. Ik ben ook mee geweest naar een van de klanten, hier moest ik werken met een stoffilter op, zie foto.

Graag zou ik alle collega’s nog een keer willen bedanken voor hun geduld, het delen van hun kennis en de collegialiteit. En in het bijzonder Ronald voor de begeleiding en feedback tijdens mijn stage.