s

Evaluatie Sikko Drint

Evaluatie Sikko Drint
Evaluatie Sikko Drint
Post Date: 9 mei 2019

Evaluatie Sikko Drint

Mijn naam is Sikko Drint. Ik heb in mijn 2e leerjaar van de opleiding Elektrotechniek niveau 4 stage gelopen bij VMB. Deze stageperiode duurde 360 arbeidsuren, ofwel 10 weken. Tijdens mijn stage heb ik meegewerkt op de afdeling Paneelbouw. Naast het werk als Paneelbouwer heb ik kennis gemaakt met het bedrijfsleven en de bedrijfsstructuur van VMB. Het was heel gezellig in de werkplaats en altijd vriendelijke mensen. Daarbij was er de ruimte voor fouten en was er een ontspannen sfeer.

Ik vond het lastig om mijn wensen aan te geven, daardoor heb ik niet alles uit mijn stage kunnen halen. Wel heb ik kunnen zien wat het werk daadwerkelijk inhoudt. Van kennissen heb ik veel positieve verhalen gehoord over VMB. Ik heb er dag in dag uit met volle inzet gewerkt.

Privacy settings

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen