s

Innovatie. Teamwork. Betrokkenheid.

VMB Automation

VMB Automation is in 2001 opgericht en groeit! Momenteel is VMB gevestigd te Hendrik-Ido-Ambacht, Barneveld en Eersel. In 2012 is een gloednieuw duurzaam pand gebouwd in Hendrik-Ido-Ambacht. In 2017 is Smits Besturingstechniek uit Eersel overgenomen.

De collega’s van deze 3 vestigingen vormen samen een hecht team. Zij vullen elkaar aan in het ontwerpen en realiseren van hard- en software voor besturingstechniek.
Onze opdrachtgevers zijn onder andere actief in de staalindustrie, maritieme sector, on- en offshore sector, olie- en gassector, agro- en foodsector en watermanagement.

Het bedrijf kenmerkt zich door een no-nonsense cultuur en onderscheidt zich daarmee nadrukkelijk van de grotere partijen in de markt. Met name het complete plaatje, tegenwoordig Smart Industry genoemd, spreekt klanten aan.

VMB Automation streeft er naar de projecten zo duurzaam mogelijk te realiseren, met aan dacht voor Planet, People en Profit. Het hechte team van collega’s maakt het nog beter: Plezier, Passie en Professionaliteit.

Duurzaam

VMB Automation streeft er naar om haar projecten zo duurzaam mogelijk te realiseren, met aandacht voor Planet, People en Profit. Zo scheiden wij onze afvalstromen aan de bron en verbruiken we waar mogelijk (verpakkings)materialen. Ons wagenpark bestaat voor 83% uit groene auto’s en kunnen elektrisch tanken op onze parkeerplaatsen. En in ons duurzame pand regelen we het klimaat met groene energie en alleen in de ruimten waar dat nodig is. Uiteraard is er aandacht voor het welzijn van onze medewerkers, door periodiek te praten over veiligheid, scholing en toekomstperspectief. Extern nemen wij onze verantwoordelijkheid door sponsoring van diverse organisaties, zowel lokaal als landelijk.

Waarom werken bij VMB?

Goede koffie

Fruit op het werk

Tijd voor tijd regeling

Inspirerende werkomgeving

Innovatie

Lerende werkomgeving

Auto van de zaak

Auto van de zaak bij bepaalde functies

Uitdagende projecten

Uitdagende projecten die de wereld beter maken

Modern werkmaterieel

Modern werkmaterieel zoals gereedschap en laptops

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke buddy als je aangenomen bent

Doorbetalen bij ziekte

2 jaar lang doorbetalen bij ziekte 100%

Goede bereikbaarheid

Goede bereikbaarheid van de onze panden (ook met OV)

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht met eigen inbreng je bent geen nummer

Scrum methode

Werken volgens scrum methode

Doorgroeimogelijkheden

Goede doorgroeimogelijkheden omdat we een groeiend bedrijf zijn

Familiebedrijf

Continuïteit is belangrijk voor ons bedrijf

Benieuwd naar welke projecten in de afgelopen periode zijn gerealiseerd?